Tartalomgyártás

A munkahelyi feladatok mellett a terepen is megjelenik a CS&S csapata. Elkészítjük céged számára a tartalmi anyagokat, hogy ezt a terhet is levegyük a válladról.

A nagyszerű tartalmak létrehozása választási lehetőség. Te döntöd el, hogy mennyi időt és energiát fordítasz arra, hogy egy egy virágzó vállalkozást hozz létre. Az eredeti tartalom nagyban hozzájárul ahhoz, hogy céged minél sikeresebb legyen a piacon.

A munkahelyi feladatok mellett a terepen is megjelenik a CS&S csapata. Elkészítjük céged számára a tartalmi anyagokat, hogy ezt a terhet is levegyük a válladról. Legyen szó szöveges tartalmi vagy fotós, videós anyagokról.

Tartalom gyártás - CS&S Media
Image
01

Fotózás

Legyen szó studiós fotózásról, kampányfotózásról, termékek befotózásáról, bármilyen sport és- ételfotózásról a CS&S csapata megoldja ezt a feladatot.
02

Videózás

A 20 másodperces reklámvideóktól a komolyabb termék- vagy cégbemutató videókig bármit megalkotunk. A kétszemélyes stábtól az akár több kamerával, drónnal, különleges eszközökkel színesített komolyabb produkciókig.
03

Marketing szövegek

Csapatunk elkészíti a megadott koncepciók alapján a szövegezést. Hogy milyen tartalmú, stílusú és terjedelmű anyagot alkossunk. Így a fogyasztók a legjobb eredményhez juthatnak hozzá.
04

Animációk

Mozgó vizuális elemek megalkotása. Szövegek, logók vagy rajzok animálása.
05

Podcast

A teljes folyamatot menedzseljük a technikai háttértől a gyakorlati működtetéséig. Legyen szó oktatási, humor, interjú típusú vagy gamer podcastekről.
Image
CS&S Media

Kérdezz bátran!

Lépj velünk kapcsolatba!

Image