Weblapfejlesztés

Az online médiában való megjelenés és a magas elérési számok nélkülözhetetlen eleme egy kiindulási pont, azaz a weboldal. Minden leendő ügyfelünknek erősen javasoljuk, hogy ezt a nulladik elemet, ne hagyja ki a vállalkozása építése folyamán, hiszen, az internet világában honlap nélkül nagyon nehéz érvényesülni, még abban az esetben is, ha a közösségi média hálóiban mindent a lehető legjobban terveztünk meg. Kiemelendő, hogy a találati listákon a vállalkozásunk egyáltalán nem, vagy más oldalak említéseiben lesz látható. A rangsorolás pedig rendkívül fontos az új ügyfelek megszerzésénél, valamint a népszerűség növelésénél.

A mi szolgáltatásunk nem csak egy weboldal létrehozását foglalja magában, hanem a komplett online teret le tudjuk fedni csapatunk széles eszköztárával.

WebsiteGuru csapatának szakértelme, valamint óriási együttműködési képessége nagyon imponáló volt számunkra, ezért döntöttünk úgy, hogy hosszú távon is összekötjük szolgáltatásainkat és munkáinkat.

A WebsiteGuru kimagasló a keresőoptimalizálás (SEO) terén is, ezért a Google organikus találati listáján is folyamatos lesz az előrelépés, valamint képzett grafikus és webdizájner is tagja a vállalkozásnak, így garantáltan a megjelenéssel sem lesz probléma.

websiteguru
CSS Media & WebsiteGuru

Miért érdemes minket választani?

Sokszor találkozunk olyan kéréssel, hogy “kell egy weboldal, a vállalkozásom beindításához”. Semmi gond, tudjuk, hogy milyen nagy felelősség egy cég napi irányítása. Nincs idő egyszerűen mindenre, főleg nem hosszú tartalmakat írni a vállalkozás mindennapi tevékenységéről. Mi itt vagyunk neked! Kimegyünk hozzád, felmérjük a terepet és mindent megteremtünk, ami az online megjelenéshez szükséges.  

Miben különleges a WebsiteGuru?

Annak érdekében, hogy a munkánk a lehető legjobb legyen, a vezetőség egy új munkafolyamatot dolgozott ki. A megrendelő a projekt során résztvevő, megfigyelő és tanácsadó, online szoftverünkbe meghívást kap, ahol a fejlesztésben dolgozó munkatársaink munkáit valós időben követhetik és kommentálhatják. Büszkék vagyunk módszerünkre, hiszen rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk.  

Hogyan készül el a weboldalad?

Image
01

Igények felmérése

Első körben konzultálunk veled, hogy mire lenne szükséged. Csapatunk projektmenedzsere, segít neked az igényeid megfogalmazásában, opciókat tud neked javasolni és számos saját példával képes szolgálni, hogy lásd, milyen weboldalakat, webshopokat építhetünk számodra. A felmérés a rendkívüli helyzetre való tekintettel jelenleg sajnos az online meetingeken zajlik, ahol találkozhatsz a projektben résztvevő munkatársakkal.
02

Domain választása

Domain nem más, mint a weboldal címe. Ha teljesen új weboldalra van szükséged, akkor valószínű, hogy domaint is kell regisztrálni. Mi ezt is kézbe vesszük és ha szeretnéd az elnevezésben is segítünk, javaslatokat teszünk mire figyelj.
03

Arculat meghatározása

Ha már rendelkezel saját arculati kézikönyvvel, ez a lépcsőfok gyorsabb lesz, hiszen csak egyeztetünk, hogy mely elemeket szeretnéd viszontlátni az építendő oldaladon. Másik esetben a grafikus csapatunkhoz irányítunk téged, ők pedig veled együttműködve elkészítik a hozzád és vállalkozásodhoz illő dizájnt.
04

Demo bemutatása

Igények és arculatok begyűjtése után elkészítünk neked egy demó verziót, amelyet élőben bemutatunk, átbeszéljük az oldalad jelenlegi, leendő funkcióit, ha nem tetszik neked nem szükséges elfogadnod, javítunk rajta, vagy elkészítünk egy teljesen újat. Az első verziót a megrendeléstől számított egy héten belül megkaphatod.
05

Fejlesztés

Ezek után a leghosszabb, legidőigényesebb folyamat következik, mely a projekt nagyságától és a funkciók széles spektrumától függ. Itt is folyamatosan együttműködünk veled, hiszen az online projektmenedzsment alkalmazásban végig követheted a munkánkat, valamint jelezhetsz számunkra hibákat, esetleges igényeket.
06

Tartalmak begyűjtése, készítése

A következő állomás a weboldal kiegészítése valós tartalommal, képekkel esetenként videókkal. Általában ezekre a feladatokra az ügyfeleknek kevés ideje van, ezért bővítettük ki a szolgáltatásunkat. Ha neked sem lesz időd, vagy úgy érzed nem írsz olyan jól, ne aggódj segítünk, szövegírónk segít neked.
07

Tárhely választás

Természetesen ezt is elintézzük számodra, több tárhelyszolgáltatóval állunk kapcsolatban, ajánlatokat kapsz majd tőlünk és kiválasztod a számodra legszimpatikusabbat, annak függvényében, hogy mekkora tárhelyre van szükséged. Segítünk a választásban! Ha van meglévő szolgáltatód, természetesen az is megfelelő lehet nekünk.
06

Átadás, oktatás

Amikor befejeztük a tesztelési szakaszt, bemutatjuk neked a terméket, átbeszéljük újra a készen működő funkciókat, feladatokat, majd átadjuk neked, ellenőrzésre. Majd, ha elfogadtad a terméket, megkezdődik az üzembe helyezés.
09

Beüzemelés, domain átkérés

A tárhelyen megtesszük a kellő beállításokat, majd elvégezzük az ún. ON-PAGE SEO beállításokat. Ide tartoznak azok a technikai részletek, melyek alapvetően befolyásolják a Google rangsorolását..Természetesen ügyfelünk ezt a folyamatot is követheti a projektmenedzsment alkalmazásban, ahol látható, hogy a projekt mely fázisban van, illetve, hogy ki felel az adott témáért.
10

Karbantartás, felügyelet

Az éles üzem indulását követően sem , engedjük el partnereink kezét, hiszen számos kérdés, észrevétel merülhet fel, amiben természetesen örömmel segítünk. Folyamatosan naprakészen tartjuk a rendszerét a sérülékenységek elkerülése végett.
Image

Portfólió

További WebsiteGuru-s munkákért kattints az alábbi hivatkozásra
CS&S - WebsiteGuru weblapfejlesztés

Weboldalra lenne szükséged?

CS&S Media

Kérdezz bátran!

Lépj velünk kapcsolatba!

Image